Gratis Fruitautomaten Top 10

De echte liefhebbers spelen niet op de moderne video-slots maar op de klassieke fruitautomaten. Bij de gratis fruitautomaten uit onze top 10 komt het gevoel van vroeger weer naar boven waarbij u met wat kleingeld een middagje zoet kon zijn bij een fruitautomaat in een cafe of cafetaria. Zelfs de geluidjes bij deze gratis gokkasten zijn hetzelfde als toen. U hoeft de deur niet uit en u kunt gewoon online spelen op de talloze varianten op de klassieke fruitautomaat. Speel en geniet, en ook hier geldt: eerst oefenen en dan spelen!! Ook hier geldt, u kunt de gokkasten gratis spelen maar uiteraard ook spelen voor echt geld. Ga snel naar onze lijst met gratis fruitautomaten.  1

 Fruit Maffia

 

Wie de sfeer kent van de Maffia-trilogie met Al Pacino en Malron Brando als de Corleones zal zeker genieten van deze gratis gokkast  / fruitautomaat. De stem van Marlon Brando is zelfs te horen tijdens het spelen. Originele gokkast waarbij de speler een niet alledaagse speelervering krijgt, de kogelgaten zitten zelfs in de gokkast. Het doel van het spel is dat je jezelf opwerkt in de Maffia organisatie om uiteindelijk de "Godfather" te worden. Je kunt deze fruitautomaat gratis spelen maar uiteraard ook tegen inzet van echt geld. Wij hebben deze fuitautomaat uitgebreid uitgeprobeerd en er liggen zeker grote winstkansen!!

 

 
 
 2

Glitter

 

 Wie houdt van "Glitter and Glamour" is bij deze gratis gokkast op de de goede plek. Bling Bling is de uitstraling die dit spel heeft. Vanwege deze uitstraling en de leuke gameplay mag deze gratis fruitautomaat niet ontbreken in onze lijst met gratis gokkasten.

 
3

Starlight

Starlight is een gratis gokkast met veel mogelijkheden. Het doel van het spel is natuurlijk het winnen van credits. Dit kan bij Starlight op veel verschillende manieren. Deze gratis fruitautomaat mag zeker niet ontbreken in onze gratis fruitautomaten top 10.

 
  4

Turbocard Deluxe

Let op! Deze zeer leuke gratis gokkast is niet alleen zeer leuk om te spelen, de kans op winst is bij deze gratis fruitautomaat zeer hoog. U kunt uw gewonnen credits een paar keer verdubbelen door met een kaartspel steeds hoger / lager te spelen. Als u dit goed doet lopen de winsten snel op. Wij hebben tijdens het spelen binnen afzienbare tijd een paar honderd euro gewonnen.

Speel met plezier op deze gokkast die niet mag ontbreken in de lijst met gratis fruitautomaten. Zowel leuk voor de fun als met echt geld.

5

 Double Or Nothing

Deze gratis gokkast spreekt voor zichzelf. Verdubelt u uw winst of bent u de winst weer kwijt. Ook bij deze gratis gokkast geldt dat door het verdubbelen de winsten snel op kunnen lopen.

6

 Mega VIP Jackpot

U bepaalt uw eigen jackpot bij deze klassieker. De titel zegt het al, de jackpot kan MEGA zijn. Speel deze gratis fruitautomaat en u zult er veel plezier aan beleven.

7

Revolution

Wie herinnert zich niet Hans van der Togt, samen met Leontine, die het fantastische Rad van Fortuin presenteerde. Deze nummer 7 uit de lijst met gratis gokkasten bepaalt de bonusprijzen door te draaien aan het Rad van Fortuin. Wie zal de bordjes omdraaien bij dit spel?

8

Super Cherry

Dit is een eenvoudige gratis fruitautomaat, en daarom des te leuker om te spelen. Soms is het even lekker om te spelen op een gokkast die niet al teveel toeters en bellen heeft. Door zijn eenvoud een topper en daarom met recht vernoemd in de lijst met gratis gokkasten.


 9

On Sale

On Sale is een leuke gratis fruitautomaat waarmee u zich uren kan vermaken. Het doel van het spel is om winnende combinaties te maken. Er is een onder en bovenspel aanwezig waar u uw geld kan inzetten, na punten van het onderspel over te hebben gezet naar het bovenspel kunt u pas echt de grote bonussen verdienen. Ook een klassieker door zijn eenvoud en ontbreekt daarom niet in de lijst met gratis gokkasten.

 

 10

Catch A Prize

Welke geldprijs wint u in de bonusronde? Leuke gevarieerde gratis gokkast die de sfeer uitademt van de ouderweste fruitautomaten van vroeger. Hoge winstkansen!
Play Now